Succes RijschoolOver ons

Over ons

 

 

Kwaliteit

Succes Rijschool staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar bovenal integriteit. Ons woord eren staat bovenaan. Het eren van ons woord is een onaantastbaar beleidsdoel..

We maken gebruik van effectieve leerstijlen en zijn communicatief en sociaal vaardig.

Doelgericht werken

Net als jij, willen wij ook dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Zodat jij kan deelnemen aan het verkeer. Juist daarom gaan wij zo doelgericht te werk.

Leerlingen gelukkig maken is ons belangrijkste streven. Succes Rijschool gebruikt een succesvolle lesmethode om leerlingen de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig en veilig de weg op te gaan.

Service

We weten hoe belangrijk het is om je rijbewijs te kunnen halen. alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen, vind je bij ons.

De kracht van Succes Rijschool is bijtijds signaleren wat leerling nodig heeft. Goed of slecht, vertel het aan je rijinstructeur of laat het ons weten. Wij streven naar een optimale service!

Persoonlijk

Wij zorgen dat je de rijlessen met dezelfde rijinstructeur volgt. Dat betekent dat jouw instructeur als geen ander weet wat je specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Daarnaast geeft het je een vertrouwd gevoel.

Missie

Elke dag inspireren wij zowel oude als nieuwe weggebruikers met onze opleidingen deel te nemen aan het veilig verkeer vanuit onze visie.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Turnhoutsebaan 412
2140 Antwerpen

Contact

+32 460 95 63 61
+32 3 314 91 57
info@succesrijschool.be

Wees slim en haal je rijbewijs bij Succes Rijschool