Succes RijschoolSpoedopleiding

Spoedopleiding

 

Wil jij snel je rijbewijs halen? Dan kun je gaan voor een spoedopleiding! Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor leerlingen die het rijbewijs snel nodig hebben voor het werk, studie, vakantie etc. Het is al mogelijk om je rijbewijs binnen 5 of 8 dagen te behalen!

Ook is het mogelijk om de spoedcursus te verdelen tussen 2 à 4 weken, zodat dit goed aansluit bij je werk en studie. Tijdens de spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen.

Spoedopleiding

Wil je de spoedcursus zo snel mogelijk inplannen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken. tijdens het gesprek bepalen wij of je de capaciteiten in je hebt voor een spoedcursus. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt.

Succes Rijschool heeft géén wachttijd, er kan per direct gestart worden om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen.

Wil je knallen in de spoedcursus? Dan is het belangrijk dat je het theorie-examen al behaald hebt voordat je start met de opleiding. Je mag je praktijkexamen namelijk niet afleggen wanneer je nog niet in het bezit bent van een theorie-examen. Zorg dat je het theorie-examen behaalt en beheerst hebt. Dan haal je ook meer uit je praktijklessen.

Kosten voor de spoedopleiding

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag bovenop het basispakket. De toeslag is eigenlijk niets wanneer je kijkt naar de extra aandacht die je als leerling krijgt. Het Is een intensief traject, omdat je in het korte tijd veel rijlessen krijgt.

Wees slim en haal je rijbewijs bij Succes Rijschool